fbpx
 

Fii persoana pe care o dorești în viata ta

Nimeni nu te va iubi, până nu te iubești tu pe tine. Nimeni nu te va completa, căci tu însuți trebuie să fii complet.

Trebuie să ajungi în acel punct în care nu ai nevoie de altcineva, dar te poți bucura de altcineva, fără să te „agăți”, unde poți oferi dragoste fără nevoia de a primi înapoi. Tu nu ești tu, plus cealaltă persoană, ai existat înainte de acea persoană și vei exista și mult după … tu întotdeauna vei fi tu însuți, și știind asta, poți oferi mai mult.

 

Când vine vorba de dragoste și relații, este ca și cum ai privi într-o oglindă: daca te iubești pe tine, vei atrage mai mulți oameni care să te iubească, dacă te respecți, vei atrage mai mult respect, dacă te vei valoriza, vei atrage oameni  care te vor vedea valoros. Dacă ești mai mult zâmbitor, bucuros și pozitiv, vei vedea că atragi oameni și relații asemenea.

 

Așa că, nu te focusa pe a găsi pe cineva care să te completeze, focusează-te pe a deveni tu complet iar oamenii potriviți se vor arăta. Dacă tu lucrezi cu tine, dacă devii persoana pe care o dorești în viața ta, atunci asta vei obține și vei fi recunoscător că nu ai renunțat. CREDE ÎN ASTA!

 

Dragostea este cea mai puternică forță din univers. Unii ar spune că a găsi o conexiune autentică astăzi este mai greu ca niciodată, dar acesta nu e un motiv pentru a renunța, nu e un motiv ca să crezi că nu meriți. Dragostea adevărată te va găsi când vei fi gata pentru ea, când vei înțelege că nu cauți dragostea în ceilalți ci mai întâi în tine. Toți merităm să fim iubiți, dar pentru a obține dragostea adevărată trebuie să te iubești pe tine, să lucrezi cu tine în loc să aștepți să apară cineva și să te „repare” și să renunți la convingerile de care te-ai folosit ca să nu fi rănit dar care te-au și împiedicat să ai relații bazate pe dragoste și respect.

 

Fii tu persoana potrivită pentru tine și vei atrage în viața ta oamenii potriviți ție!
No Comments

Post A Comment