fbpx
 
sa-nu-indraznesti-sa-renunti-la-tine

Să nu îndrăznești să renunti la tine!

SĂ NU ÎNDRĂZNEȘTI SĂ RENUNȚI LA TINE!

Este atât de trist să vezi  momentul acela în care cineva renunță la el însuși … momentul acela în care cineva renunță la viața pe care o merită, pentru că a ascultat la alți oameni care au făcut la fel.

SĂ NU ÎNDRĂZNEȘTI SĂ RENUNȚI LA TINE!

Alții ar putea să renunțe la tine dar tu să nu renunți niciodată la tine! Alții ar putea să nu mai creadă în tine dar tu să nu încetezi niciodată să crezi în tine! Oamenii te vor dezamăgi, poți garanta asta, dar nu e ceea ce contează. Ceea ce e important, este ca tu să nu te dezamăgești.  Ai integritate! Daca îți spui că o să faci ceva, FĂ! Dacă încerci și eșuezi, încearcă din nou. Învață lecția, învață și crești până ești gata să cucerești orice ar fi din viața ta care are nevoie să fie cucerit.

Poate tatăl tău a plecat … poate mama ta nu te-a susținut … poate prietenii tăi nu sunt niciodată pentru tine acolo … dar, indiferent ca ar fi situația ta, singurul mod prin care poți pierde în viață este să-ți pierzi credința ÎN TINE! NU RENUNȚA LA TINE! Nu-ți pierde credința! Ai încredere că poți întoarce orice situație! Chiar poți!

Cum poți fi mai bun? Cum poți învăța mai mult și să aplici acea învățătură ca să câștigi mai mult? Totul este despre tine așa că nu renunța la tine, crezi în tine! Sprijină-te în tot ceea ce faci în viață.

Nu ai prieteni? Ei bine … cum poți fi TU un prieten mai bun? Pentru că asta e ceea ce va atrage un prieten mai bun. Orice îți dorești, trebuie să fii acel lucru. Orice îți dorești poți avea, dar trebuie să intenționezi asta și să nu renunți să crezi că meriți. MERIȚI! Orice îți dorești, poți avea! Dar nu o să-l obții niciodată dacă renunți la tine.

SĂ NU ÎNDRĂZNEȘTI SĂ RENUNȚI LA TINE!

Trebuie să-ți revendici proprietatea asupra spațiului pe care îl ocupi aici, pe pământ. Nu este responsabilitatea nimănui altcuiva să te facă fericit … este a ta! Nu este responsabilitatea lor să creadă în tine … este a ta! Nu este responsabilitatea lor să-ți continue visele … este a ta!

Așa că ridică-te, asumă-ți responsabilitatea și fă-ți viața așa cum vrei!

Dacă ești aici, înseamnă că deja îți dorești să-ți fie mai bine, să faci ceva pentru tine. Programele mele de Coaching și Hipnoterapie te vor ajuta să identifici ce nu merge bine în viața ta, să obții claritate, inspirație și motivație legat de ceea ce-ți dorești, să dobândești o nouă perspectivă asupra relației de cuplu.
Înlătură din viața ta tot ce nu mai ai nevoie din trecut și devin-o persoana la care ai visat mereu!

No Comments

Post A Comment