fbpx
 
cum-sa-ti-stabilesti-si-atingi-orice-obiectiv

Cum să-ti stabilești și atingi orice obiectiv

În fiecare an ne setăm obiective, ne place să facem asta, dar știi cu adevărat cum să o faci?

Mulți oameni spun „am să-mi setez obiective realiste, nu vreau sa fiu dezamăgit așa ca nu o sa cer prea mult, că nu o să primesc”. Mentalitatea aceasta este cea care ne ține pe loc, nu avem inițiativă, nu îndrăznim să cerem, să ne îndreptăm către ce ne dorim, de teamă să nu fim dezamăgiți.  Dar dezamăgirea oricum apare, și pe lângă asta apare și vinovăția, pentru că ulterior nu avem cum să nu ne întrebăm  „cum ar fi fost dacă” …

Și atunci, ce pot face ca să obțin ceea ce-mi doresc?

Să-ți stabilești obiective mărețe, să îți dai voie să visezi fără ca ceva să te rețină, să fii îndrăzneț, creativ și curajos în a formula cele mai îndrăznețe obiective!

Oricare ar fi acelea, nu le face rezonabile, fă-le provocatoare, mărețe! Nu ai habar care este potențialul tău, nu ai de unde să știi, pentru că acesta se extinde pe măsură ce te îndrepți către obiectivele tale. Iar atunci când mintea ta se extinde către noi dimensiuni, nu mai revine niciodată unde era.

 

Al doilea lucru de care trebuie să ții cont când îți stabilești obiective, este să le scrii.

Dacă doar le rostești, sau îți imaginezi cum ar fi, nu este vorba despre obiectiv, ci doar de dorință, fantezie, visare cu ochii deschiși.  Așa că ia o agendă si notează tot: „Scopul meu este …”. Formulează totul la prezent, fără cuvinte gen „îmi doresc”, care rămân dorințe.  „Devin  extrem de prosper”, „Atrag  dragostea vieții mele și creăm împreună o relație frumoasă, care dăinuie în timp”. Totul trebuie să fie extrem de clar, folosește cuvinte ca „sunt”, „pot”, „am”, totul la prezent, pentru că mintea ta nu știe ce înseamnă „anul viitor”. Folosește cuvinte incitante pentru tine, care să te entuziasmeze, să te bucure.

Așa că, vezi care sunt obiectivele tale, fă-le și mai îndrăznețe, scrie tot la prezent si vezi  ce ești pregătit să faci ca să-ți atingi obiectivele. „Vreau să am un corp armonios – trebuie să merg la sală, să ridic greutăți, să ies din zona de confort; daca vreau să obțin asta, am să fac tot ce ține de mine”. Pentru că cel mai bun obiectiv din lume nu va fi îndeplinit dacă tu nu faci ceva în acea direcție. Deci, scrie tot ce ai de gând să faci, ce ai de învățat, ce ar presupune să ieși din zona de confort.

 

Apoi, vorbește despre obiectivele tale, spune tuturor despre ele, nu le ține secrete pentru ca asta ar însemna că nu crezi în ele.

Dă-ți voie să fii de neoprit cu obiectivele tale, să trăiești o viață fără limite. Gândește-te la relațiile pe care vrei să le ai, la cariera de vis, la corpul pe care ți-l dorești, viața pe care ți-o dorești. Stabilește-ți obiective mărețe, îndrăznețe, care să te încânte și să te scoată din zona de confort, notează-le și acționează în acea direcție în fiecare zi.

Pentru că mintea ta e un mecanism de căutare a obiectivelor iar ceea ce vrei, te vrea și lucrurile către care te îndrepți , vin către tine.

Dacă ești aici, înseamnă că deja îți dorești să-ți fie mai bine, să faci ceva pentru tine. Programele mele de Coaching  și Hipnoterapie te vor ajuta să identifici ce nu merge bine în viața ta , să obții claritate, inspirație și motivație legat de ceea ce-ți dorești, să dobândești o nouă perspectiva asupra relației de cuplu.
Înlătură din viața ta tot ce nu mai ai nevoie din trecut și devin-o persoana la care ai visat mereu !

No Comments

Post A Comment