fbpx
 
iti-schimbi-perspectiva-iti-schimbi-viata

Îti schimbi perspectiva, îti schimbi viata

Ești cea mai importantă persoană din viața ta, sau cel puțin ar trebui să fii. Părinții, copiii, partenerul, prietenii, sunt alături de tine o perioadă determinată de timp, în rest ești tu cu tine, cu emoțiile, cu gândurile, cu bucuriile și supărările. Iar felul în care alegi să te raportezi la tine, dar și la persoanele și situațiile din viața ta, îți setează vibrația pe care o emiți în Univers și prin urmare ceea ce vei atrage va fi în conformitate cu ceea ce simți.

Iată câteva repere, care, o dată aplicate și însușite, te vor face să te simți bine în primul rând tu cu tine și prin urmare și cu alții, pentru că atunci când îți schimbi perspectiva, îți schimbi viața:

 

Renunță la tot ce nu poți controla.

Renunță cu adevărat. Nu spune doar că o vei face. Învață lecția, iartă trecutul și treci mai departe. Pe măsură ce-ți schimbi gândurile, lumea din jurul tău se schimbă. Spune-ți:  „Îmi ofer cadoul eliberării de trecut și mă mut cu  bucurie în prezent”.  Ai încredere că viața te va duce unde ai nevoie și că totul va fi mereu spre binele tău cel mai înalt.

Fii sincer cu tine.

Nu străduindu-te să fii diferit de toți ceilalți, ci străduindu-te să fii tu, cel adevărat. Unele lucruri le ai în comun cu ceilalți, altele sunt diferite. Combinația dintre cele doua te face însă unic. Iar când ești autentic, atragi persoane în viața ta care rezonează cu cine ești, nu cu cine încerci să pari că ești.

Continuă să oferi, în ciuda numeroaselor dăți când ai fost dezamăgit.

Este vindecător pentru sufletul tău pentru că te oprește din a deveni egoist și centrat pe tine. Și aici nu mă refer la lucruri materiale, poți oferi timpul tău, dragostea ta, încrederea … Este în natura noastră, ca ființe umane, să oferim, nu te opune naturii firii doar pentru că ai fost dezamăgit, asta doar te va împiedica să guști bucuria pe deplin.

Ai fost rănit? Minunat. Asta te face mai puternic.

Pădurea crește mai puternică după ce a fost arsă din temelii, pentru că renaște din propria cenușă. Nici o creștere nu are loc fără luptă și fără să-ți fie greu. Nu amâna durerea evitând riscurile. Cu cât o simți mai curând,  cu atât devii mai puternic.

Iubește pe toată lumea în jurul tău.

Cu toții avem nevoie de dragoste. Însă cei care au nevoie cel mai mult de ea sunt aceea care o exprimă cel mai puțin. Așa că, nu pedepsi o persoană pentru că a fost aspră sau egoistă, luându-i dragostea și bunătatea ta … este exact ce are nevoie, crezi ca dacă faci asta o va ajuta? Nu. Iar asta nu înseamnă că ești naiv, ci matur și mai înțelept. Abilitatea sau incapacitatea cuiva de a întoarce binele este o reflexie a lor, nu a ta.

Nu te simți prost pentru că îți setezi limite ca să-ți protejezi valorile.

Niciodată nu te trăda pe tine ca să faci pe plac cuiva. Niciodată. Este o diferență între compromis și să te pui pe tine la pamânt. Nu-ți spune NU ție, spunând DA altcuiva. Dacă cineva se supără pe tine pentru că setezi limite, nu înseamnă că limita ta este greșită ci că aceea nu e persoana potrivită pentru tine.

Însușește-ți povestea.

Fiecare dintre noi are o poveste. Doar pentru că cineva îți minimizează durerea sau spune că e ilogică, nu înseamnă că e adevărat. Fii propriul judecător înainte de a permite altora să dea verdictul. Este viața ta și doar a ta așa că revendic-o! Înțelege-ți durerea și de ce s-a întâmplat sau continuă să se întâmple. Această conștientizare te ajută să fii propriul tău stăpân.

Ascultă.

La orice în jurul tău. Nu doar cuvinte, nu doar persoane. Ascultă Viața. Observă. Întreabă-te. Permite-i minții să navigheze în oceanul curiozității și să se minuneze la cele mai simple lucruri. Asta te face smerit.

Nu-ți fie rușine de emoțiile tale.

Plângi când simți nevoia. Râzi adesea. Mănâncă bine, odihnește-te bine. Muncește din greu dar ia pauză înainte să te epuizezi. Acordă mare atenție timpului pe care îl aloci corpului tău ca să se reîncarce. Recunoaște-ți, înțelege-ți și acceptă-ți emoțiile, doar așa energia din spatele lor se va diminua iar tu te vei simți bine cu adevărat.

 

Let it go. Fii tu însuți. Oferă. Simte. Iubește. Ascultă. Apără-ți valorile. Pune-te pe primul loc, integrează toate acestea în lumea ta … pentru că atunci când îți schimbi perspectiva, îți schimbi viața!

Dacă ești aici, înseamnă că deja îți dorești să-ți fie mai bine, să faci ceva pentru tine. Programele mele de Coaching  și Hipnoterapie te vor ajuta să identifici ce nu merge bine în viața ta , să obții claritate, inspirație și motivație legat de ceea ce-ți dorești, să dobândești o nouă perspectiva asupra relației de cuplu.
Înlătură din viața ta tot ce nu mai ai nevoie din trecut și devin-o persoana la care ai visat mereu !

No Comments

Post A Comment