fbpx
 
semne-ca-relatia-ta-este-pe-butuci

5 semne că relatia ta este pe butuci

De multe ori ne regăsim într-o relație in care nu ne mai simțim confortabil, ori noi parca nu ne mai găsim locul, simțim ca nu mai avem aceeași tragere de inima ca altădată ori nu-l mai simțim pe partener alături de noi. Iar asta nu face decât sa ne țină pe loc, pentru ca modul  in care decurge relația de cuplu se reflecta in toate celelalte aspecte ale vieții noastre.

Să recunoști aceste semne este de o importanță cruciala, chiar dacă ar putea să-ți fie greu să accepți realitatea. Hai sa vedem care sunt cele 5 semne ca relația ta este pe butuci:

 

Nu te mai simți tu însuți

Te simți ca si cum ai merge pe coji de ouă. Nu știi cum sa te porți când ești în public, când ești in jurul prietenilor, nu ești sigur dacă ar trebui sa va țineți de mâna, te simți inconfortabil să vorbești despre sentimentele tale pentru ca nu știi daca sunt reciproce. Toate aceste lucruri înseamnă de fapt ca nu te simți confortabil să fii TU. Si, orice relație, in care trebuie sa pozezi in altcineva doar pentru a menține o armonie, nu va face decât să pornească un război in interiorul tău. Iar acest fel de relații … întotdeauna explodează.

Te întrebi încontinuu cum ar trebui să comunici

Daca te simți inconfortabil sa trimiți un mesaj, sa întrebi dacă vrea sa petreceți timp împreună, daca te obsedează daca ți-a citit mesajul si cat de repede răspunde, ți-a văzut story-ul dar nu ți-a răspuns la mesaj, sau daca verifici compulsiv rețelele sociale încercând sa obții indiciile de care ai nevoie ca să știi daca este ok sa-l cauți…Orice relație in care petreci mai mult timp întrebându-te cum să comunici decât să comunici efectiv, este una defecta.

Te gândești tot timpul „unde” se află relația

Te regăsești în mod constant întrebându-te „unde duca asta”, „suntem exclusivi”, „avem un angajament”, „pot sa-l prezint familiei sau să mă însoțească la un eveniment la munca”? Să nu știi unde te afli înseamnă ca relația nu are nici o șansă.

Începi să devii delăsător

Tu ești acum cel care citește mesajul și nu răspunde. Tu ești cel care își spune că e atât de ocupat încât nu are timp sa dea un semn. Eziți în a te angaja in planuri de viitor pentru ca nu ești sigur de viitorul relației. Izbucnești din orice. Știi toate acele lucruri drăguțe care te făceau cândva sa râzi? … acum te enervează. Iar daca numele lui apare pe telefon sau auzi cum intra pe ușă la finalul zilei, iar tu simți teama în loc sa te bucuri … este semn clar ca ți s-a luat de această persoană.

Te întrebi dacă aveți sau nu aceleași valori

Daca începi sa te simți ca si cum te pierzi pe tine, de exemplu poate bei mai mult decât de obicei, petreci mai puțin timp cu prietenii, sari peste orele de sport, nu te mai poți concentra pe ce ai de făcut, sau nu mai faci ce îți place ție ci doar ce îl interesează pe celălalt … toate arată o problema majoră. Dacă nu exista o balanță între voi doi, te vei simți mereu mai puțin important in relație, iar asta va duce la frustrare, lipsă de încredere și frică legată de viitorul relației.

 

Dacă te simți deprimat după ce ai citit toate astea…e de bine. Este clopoțelul de trezire de care aveai nevoie . Acum depinde numai de tine dacă vrei să accepți realitatea și să alegi conștient. Iar data viitoare când ești pe cale de a intra într-o relație, amintește-ți că meriți pe cineva care să aducă la suprafață tot ce e mai bun din tine!

Dacă ești aici, înseamnă că deja îți dorești să-ți fie mai bine, să faci ceva pentru tine. Programele mele de Coaching  și Hipnoterapie te vor ajuta să identifici ce nu merge bine în viața ta , să obții claritate, inspirație și motivație legat de ceea ce-ți dorești, să dobândești o nouă perspectiva asupra relației de cuplu.
Înlătură din viața ta tot ce nu mai ai nevoie din trecut și devin-o persoana la care ai visat mereu !

No Comments

Post A Comment