fbpx
 
de-ce-sa-nu-incerci-sa-manifesti-o-anumita-persoana

De ce să NU încerci să manifești o anumită persoană în viata ta

O problema majora atunci cand incerci sa manifesti o anumita persoana in viata ta este ca devii obsedat de acea persoana, intreaga ta viata incepe sa se invarta in jurul acesteia si de cele mai multe ori aceasta nici macar nu simte la fel pentru tine. De fiecare data cand faci asta actionezi din ego, incerci sa gasesti o scurtatura si mai ales in cazurile in care tinta atentiei tale este cineva pentru care ai facut o pasiune sau un strain, iti pierzi de fapt timpul, pentru ca toata energia asta pe care o aloci se hraneste cu vulnerabilitatea ta.

De exemplu, vezi o reclama pe retelele sociale, cum ca poti atrage pe oricine vrei in viata ta in 24 de ore, asta este doar o gaselnita de marketing dar tu cazi in acea capcana … de ce? Pentru ca te simteai singur. Relațiile in viata reala sunt diferite pentru ca evolueaza organic. Nu le poti forta sa se intample, nu devii obsedat de vreo persoana ca sa fii cu ea.

Sa spunem ca ai reusit sa manifesti in viata ta persoana pe care ti-o doreai. Dar apoi va apare teama ca vei pierde acea persoana pentru ca in procesul de manifestare a fost implicat ego-ul tau. Vei incerca sa posezi acea persoana, nu vei fi capabil sa-i acorzi spatiu si libertate pentru ca o vei vedea ca pe un obiect pe care l-ai manifestat si astfel iti apartine.

Jocul acesta este extrem de toxic, pentru ca nu este organic, nu este natural. Si problema este ca, atunci cand actionezi din ego, atractia fata de alta persoana va fi la nivel fizic, esti atras azi de cineva iar maine se poate sa fii atras de altcineva. Asa ca, atunci cand actionezi impulsiv din ego, nu exista mai nimic de valoare in acea actiune, foarte rar se intampla sa apara si vreo conexiune spirituala.

Deci toate aceste lucruri, corup de fapt adevarata spiritualitate. Nu trebuie sa alergi dupa cineva, ci sa fii tu insuti si sa atragi ceea ce se aliniaza cu cine esti. Cand te folosesti de spiritualitate ca sa-ti hranesti ego-ul, ceea ce va rezulta va fi automat corupt, pentru ca vei dori sa atragi si sa posezi din micime.

Intelege ca relațiile cresc organic si natural, nu e nevoie sa fortezi nimic. Tot ceea ce este manifestat prin forta nu va fi acolo pentru mult timp, pentru ca fundatia este o scurtatura. Ego-ului nu-i place sa mearga pas cu pas insa totul in viata se realizeaza cu pasi mici, nu exista scurtatura.

 

Asa ca, in loc sa faci pe altcineva centrul vietii tale, devin-o tu cea mai importanta persoana din viata ta. Iubeste-te cu aceeasi obsesie cu care te gandesti la persoana care nici macar nu te cunoaste. In cele mai multe dintre cazuri, persoana pe care incerci sa o manifesti este un strain, deci faci un strain centrul vietii tale. Cat de aiurea este asta!?

Devin-o tu centrul vietii tale, iubeste-te tu mai intai! Manifesta cea mai buna versiune a ta, devin-o atat de magnetic incat orice rezoneaza cu frecventa ta sa poata veni la tine, fie ca este vorba de un partener, bani, sau orice altceva.

Asadar, nu cadea in capcana asta.

Doar fii tu insuti, iubeste-te si vei atrage totul cum este mai potrivit pentru tine.

Dacă ești aici, înseamnă că deja îți dorești să-ți fie mai bine, să faci ceva pentru tine. Programele mele de Coaching  și Hipnoterapie te vor ajuta să identifici ce nu merge bine în viața ta , să obții claritate, inspirație și motivație legat de ceea ce-ți dorești, să dobândești o nouă perspectiva asupra relației de cuplu.
Înlătură din viața ta tot ce nu mai ai nevoie din trecut și devin-o persoana la care ai visat mereu !

No Comments

Post A Comment