fbpx
 
cum-sa-mergi-mai-departe-cand-simti-ca-ti-s-au-inecat-corabiile

Cum să mergi mai departe când simti că ti s-au înecat corăbiile

Ne place sa facem planuri. Suntem foarte buni la a programa totul, a bifa liste și in general, ne asiguram ca evaluam tot ce se intampla in viata noastra.

Nu ma intelege gresit, planificarea si pregatirile sunt importante, sunt chiar cheia crearii unei structuri care să conduca la obtinerea rezultatelor pe care ni le dorim.

Dar cateodata, viata nu se intampla conform planului. Cateodata, in ciuda eforturilor noastre, viata are alte planuri pentru noi si se desfasoara diferit de cum am prezis noi.

O astfel de perturbare poate fi experimentata ca fiind ceva frustrant si poate aparea in viata noastra sub diferite forme: poate fi o despartire, un esec in afaceri, pierderea unui job sau aparitia unei boli.

Dar chiar este un lucru rau ca lucrurile nu merg mereu asa cum ne-am dori? Ar putea cumva asta sa fie de fapt o binecuvantare deghizata?

Schimba-ti perspectiva

Daca alegem sa acceptam perspectiva ca viata se intampla pentru noi, spre binele nostru, si ca nimic nu este intamplator, ne putem gasi pacea. Cand faci aceasta simpla schimbare de perspectiva in felul in care privesti lucrurile, poti imbratisa conceptul ca, daca lucrurile nu merg asa cum iti doresti sau te astepti, poate universul te pregateste pentru ceva mai bun.

Ai credinta

Sa imbratisezi schimbarea necesita credinta si incredere. Inseamna sa renunti pentru moment la control si sa te predai planului divin care iti este pregatit. Inseamna sa ai incredere in sinele tau suprem si sa stii ca, chiar daca iti este greu sa „vezi” asta acum, lucrurile merg intotdeauna in favoarea ta.

Practica acceptarea

Cand imbratisezi ideea ca viata se intampla pentru tine, poti accepta lucrurile asa cum sunt. Poti accepta ca ceea ce a fost si nu mai este, nu este vina nimanui. Doar nu era potrivit pentru tine. Oricare ar fi acel lucru care a iesit din viata ta, a fost inlaturat cu un scop. Nu era aliniat cu vibratia ta.

Preda-te

Cand te predai vietii, inseamna ca permiti magiei universului sa fie cu tine. Oamenii au in general o conceptie gresita cand vine vorba de predare.  Nu inseamna sa renunti la ce vrei. Chiar si in predare ai nevoie sa stabilesti cursul si sa ai o viziune asupra vietii tale, la care sa nu renunti niciodata. Focuseaza-te pe ce vrei, fii precis si continua sa lucrezi cu tine. Ramai fidel tie si chemarii tale, fara sa faci compromisuri si sacrificii.

 

Nu este intotdeauna usor sa accepti lucrurile cand nu ies asa cum vrei dar, imbratisand aceaste perspective, vei gasi mult mai multa pace in vremuri de nesiguranta.

Mergi inainte cu credinta si incredere si universul se va alinia pentru tine.

Dacă ești aici, înseamnă că deja îți dorești să-ți fie mai bine, să faci ceva pentru tine. Programele mele de Coaching  și Hipnoterapie te vor ajuta să identifici ce nu merge bine în viața ta , să obții claritate, inspirație și motivație legat de ceea ce-ți dorești, să dobândești o nouă perspectiva asupra relației de cuplu.
Înlătură din viața ta tot ce nu mai ai nevoie din trecut și devin-o persoana la care ai visat mereu !

No Comments

Post A Comment