fbpx
 

Descoperire

Sesiuni de coaching adaptate, ca durată și conținut, nevoilor fiecăruia

PRIMA ȘEDINȚĂ GRATUITĂ 

Descoperim împreună motivul pentru care te simți depășită de situație, împărtășim experiențe, discutăm posibile abordări și creăm împreună un plan pentru a avea viața pe care ți-o dorești.
Prima ședință este gratuită, iar dacă simți că aceasta este calea pentru tine, continuăm cu alte sesiuni de coaching, care pot fi combinate cu hipnoterapia.

Îți dorești mai bine? Cauți răspunsuri?

Te simți copleșită de viața încărcată pe care o ai? Îți dorești cu ardoare ceva în plan personal sau profesional și nu știi de unde s-o apuci? Simți că te-ai pierdut pe tine și vrei să te regăsești? Vrei să faci niște schimbări sau vrei pur și simplu să fii cea mai bună variantă a ta? Te înțeleg foarte bine.

E momentul să ai curaj.

E momentul să faci primul pas către marea schimbare: rezervă-ți o ședință introductivă de coaching cu mine. Poate fi față în față, la telefon sau on-line, cum preferi.

DESCOPERIRE este o ședință gratuită – cadoul meu pentru femeile curajoase,
care au înțeles că destinul ni-l croim singuri.

În această ședință vom înțelege împreună unde te afli acum și unde îți dorești de fapt să fii, apoi vom determina ce te blochează și te ține în loc. Vom afla ce îți dorești să atingi și vom face împreună un plan personalizat pentru a-ți crea viața pe care ți-o dorești.

 

Voi lucra cu tine doar atunci când te simt pregătită să te confrunți cu fricile tale și să începi hotărâtă aventura marii schimbări. Așa că te aștept doar când ești convinsă că vrei să fii fericită, când vrei cu adevărat să ieși din zona ta de confort și să îți iei viața în propriile mâini.

În timpul ședinței “Descoperire”:

  • Vei înțelege de ce simți nevoia de schimbare;
  • Vom evalua cele opt arii din viața ta și vom vedea ce merge și ce nu merge, dar ar putea fi îmbunătățit;
  • Vom crea un program croit special pentru tine care te va sprijini în a te redescoperi, a-ți atinge scopul și obiectivele și a-ți construi viața pe care o visezi.

Înscrie-te și tu!

Oferă-ți o oră în care te focusezi doar pe tine, în care împreună vom începe să facem un plan pentru viitoarea ta viață.

Ședință individuală: Descoperire

Durata unei ședințe: 60 de minute

Ședință on-line, telefonică sau față în față

Prețul ședinței: 220 ron, prima ședință este GRATUITĂ

Note:
* Pentru detalii referitoare la TERMENI, CONDIȚII ȘI REGULAMENT, te rog să accesezi pagina dedicată aici.