fbpx
 

PROGRAM TRANSFORMAȚIONAL: Lecții de viață

Înțelegere, armonie, dezvoltare personală
SERIE DE 10 SESIUNI ONLINE DE COACHING 

Am ales să adun cele mai valoroase și ușor de aplicat tehnici de coaching, informații, sfaturi practice și exerciții într-o serie de 10 ședințe. Mă adresez deopotrivă femeilor și bărbaților… tuturor celor care sunt pregătiți să înceapă antrenamentul pentru propria lor dezvoltare personală.
De ce? Pentru că nu-mi face mai mare bucurie altceva decât să văd cum niște pași de furnică, atunci când se îndreaptă în direcția bună, se transformă într-o clipă în pași de uriaș.

Regulile jocului sunt următoarele: Eu îți dau instrumentele cu care să îți atingi obiectivele. Tu vii cu voință și determinare.

WEBINAR: Lecții de viață

Pentru cine este acest program?

Pentru orice femeie sau bărbat care își dorește să schimbe ceva. Pentru oricine caută mai multă armonie și e gata să parcurgă primii pași către viața mai bună la care visează.

Zece lucruri importante pentru oricine încearcă să schimbe ceva – zece sesiuni online care se transformă în zece pași către armonie.

Cum se desfășoară?

Timp de zece săptămâni vom face câte o ședință săptămânală, la date și ore stabilite de comun acord.

Mai jos găsești tematica fiecărei sesiuni.

>> Clic pe fiecare secțiune pentru detalii
1. PLANUL VIEȚII

“Cine sunt eu cu adevărat și de ce sunt aici?” Îți vei descoperi valorile primordiale și cel mai înalt scop în viață, și îți voi da instrumente necesare care să te ajute să îți creionezi planul vieții.

2. CHEIA ÎMPLINIRII

Vom experimenta împreună o metoda excelentă de coaching care te va trece prin absolut toate ariile vieții tale și îți va scoate în evidență ce arii strălucesc și ce arii sunt în întuneric. Cheia echilibrului și a împlinirii stă în aducerea ariilor din întuneric la lumină.

3. CONVINGERI LIMITATIVE

“Eu nu știu să fac bani” sau.. “Nu sunt un bun orator”. Vei descoperi ce convingeri sau credințe te blochează, și vei afla cum le poți înlocui cu altele mai productive care îți vor da putere și resurse nebănuite.

4. SETAREA ȘI ATINGEREA OBIECTIVELOR

Te voi învăța câteva tehnici eficiente ce te vor ajuta să îți setezi numai obiective cu adevărat valoroase pentru tine și astfel să devii de neoprit în atingerea visurilor tale.

5. TRUP ȘI SUFLET

Vei înțelege de ce e important să te îngrijești, să te odihnești și să faci mișcare, și cât de mult îți poate afecta starea sufletească starea de sănătate și invers. Vei afla ce poți schimba la imaginea și postura ta ca să dobândești mai multă încredere în tine.

6. GESTIONAREA TIMPULUI

Vei învăța cum să-ți prioritizezi activitățile în așa fel încât să îți îndeplinești obiectivele, să ai mai mult timp pentru tine și să elimini definitiv stresul din viața ta.

7. COMUNICARE ȘI CONECTARE

Vei afla care sunt principiile comunicării eficiente, cum să stabilești un bun raport, ce strategii să aplici când ai o discuție în contradictoriu și tips-uri valoroase despre cum să comunici eficient cu o persoană de sex opus.

8. ABUNDENȚĂ

Vei afla cum să atragi abundența în viața ta printr-o altă perspectivă asupra banilor și îți voi da câteva tips-uri despre cum să-ți gestionezi economiile încât să îți transformi obiectivele financiare în realitate.

9. WORK - LIFE BALANCE

Vei afla cum să păstrezi echilibrul între carieră și viața personală astfel încât să te bucuri din plin de relațiile cu cei dragi și în același timp să dai și mai mult randament în viața profesională.

10. DECIZII CRUCIALE

Vei învăța o tehnică pe care o poți folosi oricând trebuie să iei o decizie importantă, și care te va ajuta să faci alegeri istețe chiar și în cele mai dificile condiții.

Înscrie-te și tu!

Chiar dacă ai o viață agitată și greu găsești timp pentru tine, Programul Lecții de viață ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a iniția marile schimbări.

PROGRAM TRANSFORMAȚIONAL: Lecții de viață

Numărul de ședințe: 10

Durata unei ședințe: 60 de minute

Ședințe on-line

Prețul programului: 1300 ron

Note:
* Pentru detalii referitoare la TERMENI, CONDIȚII ȘI REGULAMENT, te rog să accesezi pagina dedicată aici.