fbpx
 

Hipnoterapie & Coaching

PROGRAM MIXT, CE ÎMBINĂ HIPNOTERAPIA ȘI COACHING-UL

Cum ar fi să afli care sunt cele mai tainice dorințe ale tale, să poți să-ți recunoști tu ție adevărul despre tine și despre viața ta?

 

De multe ori avem senzația că știm ce vrem și ce e mai bine pentru noi, dar este totuși ceva acolo care nu ne dă pace. Ori de câte ori te simți pierdut, ori de câte ori simți că ești doborât, deprimat, fără valoare, adesea se întâmplă datorită faptului ca nu mai știi care îți este scopul, nu mai dai un sens existenței tale.

 

Hipnoterapia te ajută să te relaxezi, să ajungi la acel nivel de conștiință modificată în care coaching-ul își face treaba cel mai bine, unde te vei întâlni cu tine cel adevărat!

În afara sferei clinicii, hipnoza are aplicabilitate și în domeniile care necesită optimizarea performanțelor umane. Pentru obținerea unui echilibru emoțional superior, pentru o mai bună capacitate de concentrare și pentru autoreglarea comportamentului, hipnoza este utilizată în pregătirea sportivilor și a cosmonauților.

 

Terapia prin hipnoză este eficientă de asemenea în eliminarea stresului, managementul relațiilor sociale și dezvoltarea unei gândiri pozitive.

Totodată, hipnoza reprezintă o modalitate eficientă de a scăpa de tracul sau emoțiile excesive asociate cu reprezentațiile în fața publicului și examenele din educație.

 

Programul pe care ți-l propun este un program de atingere a potențialului maxim al fiecăruia, elimină blocaje și tipare vechi, aducând la suprafață tot ceea ce ai mai bun și de care nu erai poate conștient, astfel încât să poți să obții tot ce-ți dorești. Alternează ședințe de hipnoză cu ședințe de coaching, sau combină cele două specializări în cadrul aceleiași ședințe.

Înscrie-te și tu!

PROGRAM MIXT: Hipnoterapie & Coaching

Numărul de ședințe:  3 – 5 ședințe (după caz)

Ședințe on-line sau față în față

Durata unei ședințe:  60 – 90 de minute

Preț program: 550 – 850 ron

Note:
* Pentru detalii referitoare la TERMENI, CONDIȚII ȘI REGULAMENT, te rog să accesezi pagina dedicată aici.