fbpx
 

Hipnoterapie & Coaching

PROGRAM RECONSTRUCTIV, CE ÎMBINĂ HIPNOTERAPIA ȘI COACHING-UL

Cum ar fi să afli care sunt cele mai tainice dorințe ale tale, să poți să-ți recunoști tu ție adevărul despre tine și despre viața ta?

 

De multe ori avem senzația că știm ce vrem și ce e mai bine pentru noi, dar este totuși ceva acolo care nu ne dă pace. Ori de câte ori te simți pierdut, ori de câte ori simți că ești doborât, deprimat, fără valoare, adesea se întâmplă datorită faptului ca nu mai știi care îți este scopul, nu mai dai un sens existenței tale. Sau poate că tu îți spui ca știi ce vrei dar alegerile tale te duc de fiecare dată în același punct, în care tu te simți frustrată, nemulțumită, nefericită.

 

Eu te voi ajuta să devii conștientă de toate acele lucruri care te țin pe loc și te împiedică să obții ce vrei, vom descoperi împreună cum subconștientul îți conduce viața, vom vedea care sunt nevoile acelor părți din tine pe care inconștient le respingi, vom vindeca și vei învăța să te apropii de tine cu iubire, blândețe și acceptare. Pentru că doar atunci lumina ta va străluci iar tu vei atrage în viața ta ce îți dorești.

Suntem minte, corp și spirit. Și doar atunci când există un echilibru între cele trei, când învățăm să preluam controlul minții, când ne acceptăm și îngrijim corpul și când suntem aliniați cu sinele nostru, putem avea în viața noastră liniște, armonie și bucurie.

 

Tu EȘTI deja toate astea, doar că anumite convingeri, blocaje și tipare te împiedică să „vezi” adevărul. Te voi ajuta să le conștientizezi și să le dai drumul, să îți recunoști valoarea și potențialul și să îți dai voie să ceri și să te îndrepți către ceea ce vrei cu adevărat și poate nu îndrăzneai să recunoști – pentru că undeva acolo … nu credeai că meriți.

Înscrie-te și tu!

PROGRAM RECONSTRUCTIV: Hipnoterapie & Coaching

Numărul de ședințe:  12

Ședințe on-line sau față în față

Durata unei ședințe:  60 – 90 de minute

Preț program: 3200 ron

Note:
* Pentru detalii referitoare la TERMENI, CONDIȚII ȘI REGULAMENT, te rog să accesezi pagina dedicată aici.