fbpx
 

Terapie prin hipnoză

ȘEDINȚE DE HIPNOTERAPIE

Ce poate fi mai benefic decât o stare de relaxare profundă în care ne conectăm cu sinele, cu trăirile noastre cele mai profunde? Eu îți asigur cadrul necesar ca tu să obții această stare și astfel să poți înlătura din viața ta tot ce te împiedică, să iei decizia cea mai bună pentru tine sau pur și simplu să te simți mai bine și cu chef de viață.

Ce este hipnoterapia?

Hipnoterapia și fenomenul de hipnoză nu au nimic în comun cu magia sau supranaturalul, ci pur și simplu exploatează capacitatea minții umane de a se concentra și a se lăsa absorbită de un scenariu. Fenomenele hipnotice fac parte din viața cotidiană – de exemplu atunci când citim cu interes o carte sau urmărim cu atenție un film și nici nu observăm ca ne-a amorțit mâna intr-o poziție incomodă, sau tresărim când ne strigă cineva.

 

Astfel, hipnoza este doar o stare modificată de conștiință, asemănătoare cu relaxarea sau cu stările meditative. Terapia prin hipnoză promovează schimbarea și rezolvarea problemelor prin facilitarea răspunsului la sugestii și analizarea conținutului inconștient ce provoacă stări patologice în conștient.

Cum funcționează?

Pe durata unei ședințe de hipnoză, corpul se relaxează, gândurile devin mai ușor de urmărit și de gestionat. Ca și în cazul altor metode de relaxare sau de meditație, în transa hipnotică scade tensiunea arterială și ritmul cardiac, fiind  favorabil un anumit tip de activitate cerebrală. Astfel, pe durata transei, persoana are parte de relaxare musculară și nervoasă, dar își va păstra mintea clară. Mintea conștientă se relaxează, devine mai „tăcută”, iar cea subconștientă mai dispusă să conlucreze.

 

În transă știi în permanență ce se întâmplă cu tine și poți ieși oricând dorești să faci acest lucru. Nu poți face nimic în afara credințelor personale și nici nu se pot accepta stările în care să nu te simți în siguranță. Mintea inconștientă se va deschide doar în condițiile unui adevărat  sentiment de securizare a propriei ființe.

Cui se adresează?

În sfera clinicii, printre numeroasele aplicații în hipnoterapie putem enumera:

  • eliminarea obiceiurilor nedorite și a dependențelor (fumat, alcool)
  • tratamentul insomniilor
  • afecțiuni dermatologice
  • tulburări de dinamică sexuală
  • controlul greutății corporale
  • fobii, atacuri de panică, obsesii, tulburări de anxietate, tulburări de atenție și memorie

Înscrie-te și tu!

ȘEDINȚĂ INDIVIDUALĂ: Terapie prin hipnoză

Numărul de ședințe: 1

Ședințe on-line sau față în față

Durata ședinței: 90 de minute

Prețul ședinței: 350 ron

Note:
* Pentru detalii referitoare la TERMENI, CONDIȚII ȘI REGULAMENT, te rog să accesezi pagina dedicată aici.