fbpx
 

TERMENI ȘI CONDIȚII

+

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Utilizarea acestui site și înscrierea în programele și ședințele prezentate presupun acceptarea tuturor termenilor și condițiilor precizate mai jos.

Termeni și condiții generale

 

Coaching – Coaching-ul este o alianță planificată între client și coach care duce la îmbunătățirea vieții și performanței clientului și-l sprijină pe acesta să-și creeze și să-și trăiască viața pe care și-o dorește. Nu conține sfaturi, nu este terapie, nici consiliere. Poate aborda proiecte specifice cu caracter personal, de succes de afaceri sau de viață profesională.
Procesul de coaching începe după semnarea în prealabil a unui acord/contract de coaching între coach și client, în care se regăsește structura programului și toate condițiile și regulile după care se va desfășura relația.

Sesiunile – Sesiunile de coaching sunt suportul pe care se construiește procesul de coaching, au un număr și o frecvență stabilită de comun acord, iar toate împreună formează un program de coaching. O sesiune poate fi efectuată la telefon, prin servicii online de voce – Skype, Whatsapp sau personal, în locuri și momente agreate de comun acord.

Durata și frecvența sesiunilor – O sesiune va avea loc săptămânal, lunar sau cum se stabilește în contractul de coaching, va dura 60 – 120 de minute pe parcursul perioadei sau în orice alt termen convenit în cursul perioadei. Punctualitatea este necesară la toate sesiunile, indiferent dacă întâlnirile au loc la telefon sau în persoană. Se poate face o pauză în timpul programului de coaching, cu o notificare în prealabil. Cu toate acestea, programul trebuie să fie finalizat în termen de 12 luni de la prima sesiune, și deasemenea toate plățile efectuate în această perioadă; orice sesiune rămasă nu poate fi reportată după această perioadă.

Programarea sesiunilor – Programarea sesiunilor se va face în linii mari de la prima ședință, apoi se va stabili la fiecare sesiune ziua, ora și locul întâlnirii următoarei sesiuni (dacă se va face personal).

Ziua și ora pot fi modificate de comun acord doar în cazul trimiterii unui preaviz pe email cu cel puțin 48 de ore înainte.

În cazul în care sunt anunțată mai târziu decât acest termen, sesiunea va fi considerată efectuată.

Dacă se anulează mai mult de 3 sesiuni pe parcursul programului, atunci îmi asum dreptul de anulare a contractului de coaching, cu o notificare în prealabil.

Mini-ședințe de urgență – Dacă apare o situație de urgență în care este nevoie de coaching între sesiunile programate, clientul are dreptul prin contract la o ședință telefonică de maxim 15 minute, nu mai mult de una /săptămână. Această ședință se va solicita în scris prin sms sau whatsapp și va putea fi onorată imediat ce programul coach-ului permite.

Angajamentul coach-ului – Mă angajez să-mi ofer expertiza în coaching, hipnoterapie sau training în momente și locuri stabilite de comun acord. Voi depune tot efortul să fiu disponibilă pe perioada programului agreat de comun acord.

Pregatirea pentru fiecare sesiune – Este în responsabilitatea clientului să efectueze toate acțiunile care fac parte din procesul de coaching și, de asemenea, să efectueze orice s-a angajat să facă în sesiunea de coaching pentru a pregăti următoarea sesiune. Coach-ul trebuie pus în gardă cât mai curând când clientul devine conștinent de faptul că nu are condițiile necesare sau nu dorește să își onoreze acțiunile pe care le-a stabilit, pentru succesul procesului de coaching.

Metode de coaching – Trebuie conștientizat faptul că sesiunile de coaching pot fi provocatoare din punct de vedere personal, emoțional și fizic, și că pot exista situații în care se pot trăi emoții puternice – inclusiv frustrare, supărare sau stres. Trebuie făcute toate eforturile ca programarea sesiunilor să fie făcută având în minte și acest aspect. Ideal este ca starea mentală, emoțională și fizică să fie în formă maximă. În cazul în care clientul nu se poate aduce în această condiție la momentul sesiunii, este de preferat ca ședința să fie anulată sau reprogramată.
Clientul nu îl va putea face răspunzător pe coach pentru orice fel de pierdere în caz de stres fizic, emoțional sau stres (sau orice altă afecțiune sau stare) cauzate fie direct, fie indirect, de sesiunile de coaching.

Clientul va declara că nu suferă nici o dizabilitate fizică sau mentală care ar putea afecta participarea lui la procesul de coaching, și, dacă are vreo problemă cu abuzul de substante sau suferă anumite boli psihice, a consultat în prealabil medicul curant și a fost informat poate participa la procesul de coaching fără riscuri.

Garanții – Eu nu fac nici o declarație și nu dau nicio garanție că oricare dintre metodele de coaching sau sesiuni vor avea succes pentru circumstanțele dumneavoastră particulare. Clientul înțelege că puterea relației de coaching poate fi determinată numai de către către el însuși, și va fi de acord să facă tot ce îi stă în putință ca relația de coaching să fie puternică și de succes.

În cazul în care clientul consideră că coaching-ul nu funcționează așa cum se dorește, clientul îi va comunica imediat coach-ului și ambii vor lua măsuri pentru a remedia situația.
Coach-ul nu poate fi considerat responsabil pentru eșecul (integral sau parțial) în atingerea obiectivelor clientului.

Plata pentru coaching – plata pentru fiecare sesiune (sau toate sesiunile ca o singură tranșă) va fi făcută numerar sau prin transfer bancar, cu minim 5 zile inaintea inceperii programului.

Drepturile de proprietate intelectuală – Nu există nici un drept de a utiliza sau reproduce oricare dintre procese, tehnici, prezentări, metodologii și materiale folosite de mine în activitățile de coaching. În niciun moment nu se pot folosi sau reproduce materialele primite în orice mod sau formă (cu excepția celor pentru uz personal).

 Confidențialitate – Ca parte a procesului de coaching, voi avea nevoie de informații personale sau materiale confidențiale. Voi depune eforturi pentru a mă asigura că niciun material de acest gen va fi dezvăluit niciunei terțe părți fără consimțământul clientului.
Toate informațiile furnizate coach-ului vor fi păstrate strict confidențial, astfel cum este permis de lege. De-a lungul programului, coach-ul se va angaja în conversații directe și personale. Clientul poate conta pe coach să fie onest și simplu în a pune întrebări și în a face solicitări.

Toate informatiile furnizate de catre client către coach vor fi păstrate strict confidențiale, în conformitate cu prevederile Codului de etică IIC, cu excepția cazului în care legea prevede altfel.

Detalii privind tema / conținutul coachingului și toate celelalte informații cu caracter personal nu sunt divulgate și sunt păstrate confidențiale.

În plus, alegerea de a face sesiunile prin intermediul serviciilor de voce pe internet Skype / WhatsApp sau alte aplicații trebuie făcută cu conștientizarea oricărui risc pe care tehnologia și mediul online îl poate aduce confidențialității.

Termeni și condiții de utilizare a siteului

 

Bine ați venit pe site!
Dacă continuați să utilizați acest site, sunteți de acord să vă conformați și să respectați următorii termeni și condiții de utilizare, care, împreună cu Politica de confidențialitate (menționată mai jos) guvernează relația Andreei Runceanu cu tine, în legătură cu acest site.

În cazul în care nu sunteți de acord cu oricare parte a acestor termeni și condiții, vă rugăm să nu folosiți site-ul.
Termenul „Andreea Runceanu”, „eu” sau „noi” se referă la proprietarul site-ului www.mihaelaionescu.ro. Termenul „tu” sau “dvs” se referă la utilizatorul sau privitorul site-ului.

 

Folosirea acestui website se supune următorilor termeni de utilizare:

 • Conținutul paginilor acestui website este doar pentru informarea dumneavoastră generală și doar pentru utilizare. Conținutul poate fi modificat fără notificare prealabilă.
 • Acest website foloseste cookie-uri pentru a monitoriza preferințele de navigare. Dacă nu permiteți cookie-urilor utilizate, următoarele informații pot fi stocate de către noi pentru a fi utilizate de către terți pentru a furniza statistici vizitatori web: țara și orașul de la care accesați acest site, ce pagini de pe site-ul web vizitați și pentru cât timp.
 • Nu se utilizează sau stochează informații cu caracter personal prin care se identifică cine sunteți.
 • Nici noi și nici terțe părți nu oferim vreo garanție cu privire la exactitatea, oportunitatea, caracterul complet sau caracterul adecvat al informațiilor și al materialelor găsite sau oferite pe acest site pentru orice scop particular. Luați la cunoștință că aceste informații și materiale pot conține inadvertențe sau erori și că excludem în mod expres răspunderea pentru orice astfel de inexactitati sau erori în măsura maximă permisă de lege.
 • Utilizarea de către dvs. a oricăror informații sau materiale de pe acest site este în întregime pe propriul risc, pentru care noi nu vom fi răspunzători. Va fi în propria dv. răspundere a vă asigura că orice produse, servicii sau informații disponibile prin intermediul acestui site satisface cerințele dv. specifice.
 • Acest site contine material care este deținut sau licențiat pentru noi. Acest material include, dar nu se limitează la acestea, proiectarea, layout-ul, uite, aspectul și grafica. Reproducerea este interzisa, altele decât în conformitate cu notificarea privind drepturile de autor, care face parte din acești termeni și condiții.
 • Toate mărcile comerciale reproduse în acest site, care nu sunt proprietatea sau sub licența operatorului, sunt recunoscute pe site-ul web.
 • Utilizarea neautorizată a acestui site poate da naștere unei cereri de daune-interese și / sau să fie o infracțiune.
 • Din când în când, acest site poate include de asemenea link-uri către alte site-uri. Aceste link-uri sunt oferite pentru a furniza informații suplimentare. Ele nu semnifică faptul că susținem site-urile respective. Nu avem nici o responsabilitate pentru conținutul acestora.
 • Folosirea site-ului www.mihaelaionescu.ro și orice litigiu care rezultă din utilizare a site-ului se supune legilor din România.

Politica de confidențialitate

 

Vă rugăm să vă faceți timp pentru a citi politica de confidențialitate a acestui site.

 

 

Andreea Runceanu Life Coaching ( „Noi”), ne-am angajat să protejăm intimitatea vizitatorilor site-ului nostru; această politică (împreună cu Termenii și condițiile de utilizare și orice alte documente menționate) stabilește modul în care vom trata informațiile dvs. personale.

 

Cookies

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a face site-ul mai ușor de utilizat și pentru a urmări modelele de trafic de vizitatori. Noi operăm o politică de „consimțământ implicit”, ceea ce înseamnă că noi presupunem că sunteți mulțumit de această utilizare. Daca nu sunteti mulțumit de acest lucru, atunci ar trebui să ajustați setările browser-ului web pentru a nu permite cookie-uri.

 

Ce informații putem colecta?

Putem colecta, stoca și folosi următoarele informații personale despre dvs.:

 • Informații pe care ni le furnizați prin depunerea sau completarea formularelor de pe www.mihaelaionescu.ro ( „site-ul nostru”) sau din alte materiale pe care ți le vom trimite. Aceasta include informațiile furnizate în momentul abonării la newsletter, când au fost solicitate informații, înscrierea pentru sesiuni gretuite, postarea de conținut și complerea oricărei forme de chestionar. Aceasta include, de asemenea, literatura de specialitate pe care este posibil să primiți sau să descărcați.
 • S-ar putea solicita, de asemenea, informații atunci când raportați o problemă cu site-ul nostru sau orice aspect tehnic cu privire la site-ul și conținutul acestuia.
 • Informații cum ar fi adresa IP, localizare geografică, detalii ale dispozitivului, informații browser-ul și alte componente software și informații de dispozitiv. Aceste informații statistice sunt utilizate în mod colectiv pentru a identifica modele de navigare și nu identifică nici un individ.
 • Detalii referitoare la vizitele dvs. pe site-ul nostru și resursele pe care le accesați.
 • S-ar putea ține o evidență a oricărei corespondențe referitoare la orice contact aveți cu Andreea Runceanu – Life Coach sau cu site-ul nostru.
 • S-ar putea utiliza orice testimoniale pe care ni le furnizați, nu înainte de a vă cere permisiunea.
 • Pentru a ne ajuta sa oferim un serviciu mai bun sau pentru scopuri de cercetare, este posibil să vă rugăm să completați chestionare, nefiind cu caracter obligatoriu.
 • Informații cu privire la orice tranzacții pe care le desfășurați prin intermediul magazinului din site-ul nostru, inclusiv informații de cumpărare, inclusiv facturarea, colectarea de plată și îndeplinirea comenzilor.
 • Informații cu scopul înregistrării în site-ul nostru, abonarea la newsletter și la alte servicii, cum ar fi apeluri telefonice de grup.
 • Informații în scopul participării de concursuri.
 • Orice informație suplimentară pe care o alegeți să împărtășiți cu noi.

 

Detalii de plată

Pentru operațiunile de plată folosim MobilPay, un serviciu terță-parte autorizat. Noi nu stocam detaliile financiare ale clientului oriunde pe site-ul nostru, în baza noastra de date sau pe orice documentație fizică. Vizitează https://www.mobilpay.ro/public/politica-de-confidientialitate/ pentru detalii cu privire la politica de confidențialitate.

 

Stocarea datelor personale

Transferarea oricăror date sau informații pe internet nu este niciodată complet sigur. În timp ce noi facem tot posibilul pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale, nu putem garanta securitatea datelor trimise fie către sau de la site-ul nostru și, prin urmare, orice transfer este pe propriul risc. Odată ce am primit informațiile dumneavoastră, vom utiliza proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să prevenim accesul neautorizat.

 

Cum utilizăm informațiile

Informațiile dvs. personale pot fi utilizate în următoarele moduri:

 • Pentru a vă oferi newsletter-ul nostru și alte informatii, oferte, produse, servicii și evenimente legate de activitățile noastre pe care le solicitați sau care simțim că ar putea fi de interes pentru tine (puteți alege să vă dezabonați de la comunicarea de marketing în orice moment).
 • Pentru a asigura conținutul nostru este oferit în cel mai eficient mod.
 • Pentru a ne asigura că site-ul nostru se afișează în mod eficient pe cât mai multe platforme și dispozitive.
 • Pentru a îndeplini angajamentul nostru din orice contract încheiat între dumneavoastră și noi.
 • Pentru a incheia orice achiziție prin intermediul site-ului nostru.
 • Pentru a trimite comunicări generale (non-promoționale) pentru dv.
 • Pentru a trimite facturi și / sau pentru a colecta plăți de la dv.
 • Pentru a vă informa cu privire la orice modificare a serviciului nostru.
 • Pentru a furniza către terțe părți informații despre statisticile referitoare la utilizatorii noștri, astfel încât să nu identifice nici un utilizator individual.
 • Pentru a păstra site-ul nostru securizat sau pentru a preveni frauda.

 

Dezvăluiri de informații personale

Prin informații personale înțelegem nume, vârstă, contact, adrese, cont bancar etc. – a nu se confunda cu informațiile personale obținute prin procesul de coaching, ale caror condiții se găsesc mai sus, în Termenii și condițiile generale.

 

 • Este posibil să dezvăluim informațiile dvs. personale către terțe părți, cum ar fi: angajați, contractori, liber profesioniști, consilieri sau alte persoane asociate cu activitatea Andreei Runceanu – Life Coach, în scopul organizării agendei și a altor activități administrative.
 • În cazul în care este necesar să se facă acest lucru prin lege.
 • Unui cumpărător (sau potențial cumpărător), în cazul în care vom vinde orice afacere sau de active. (Datele deținute vor fi considerate unul dintre activele transferate).
 • Pentru a recupera sumele datorate.
 • În scopul de a stabili, pune în aplicare sau a apăra drepturile noastre legale, de proprietate intelectuală drepturile sau de siguranța afacerii noastre. Aceasta include schimbul de informații altor persoane în scopul prevenirii fraudei, a drepturilor de autor sau încălcarea intelectuală și reducerea riscului de credit.
 • Altele decât cele pentru motivele prezentate în această politică de confidențialitate, nu vom furniza informațiile dvs. către terțe părți.

 

Transferurile internaționale de date

Orice informații pe care le transmitem spre publicare sau suntem de acord să le folosim pe site-ul nostru și activele asociate, cum ar fi newsletterul, vor fi publicate pe internet și accesibile în întreaga lume. Prin urmare, nu putem împiedica utilizarea necorespunzătoare a acestor informații de către alte persoane.

S-ar putea, de asemenea, să furnizeze informații către alte țări care nu au legi de protecție a datelor echivalente celor în vigoare în Spațiul Economic European.

 

Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a ne cere să nu utilizăm datele dvs. personale în scopuri de marketing. Înainte de a colecta datele dumneavoastră vă vom informa dacă intenționăm să folosim datele dumneavoastră pentru astfel de scopuri sau dacă ne propunem să dezvăluim informațiile dvs. către orice terță parte pentru astfel de scopuri. Aveți posibilitatea să vă exercitați dreptul de a preveni o astfel de prelucrare a datelor prin bifarea variantei pe care o preferați sau ne puteți contacta direct în acest sens.

 

Accesul la informațiile dumneavoastră

Ne puteți cere să vă furnizăm orice informații personale pe care le deținem despre dvs. în conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecția datelor personale (în mod gratuit, pentru o solicitare pe an), precum şi următoarele informaţii:

 • informaţii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;
 • comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum şi a oricărei informaţii disponibile cu privire la originea datelor;
 • informaţii asupra principiilor de funcţionare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;
 • informaţii privind existenţa dreptului de intervenţie asupra datelor şi a dreptului de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;
 • informaţii asupra posibilităţii de a consulta registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum şi de a se adresa instanţei pentru atacarea deciziilor operatorului, în conformitate cu dispoziţiile legale.Este datoria noastră, prin lege, să comunicăm informaţiile solicitate în termen de 15 zile de la data primirii cererii.

 

Actualizarea informațiilor

În cazul în care informațiile personale pe care le deținem, trebuie să fie actualizate sau trebuie corectate, vă rugăm să ne anunțați.

Site-ul nostru poate conține link-uri către terțe părți sau site-uri afiliate care vor avea propriile lor politici de confidențialitate. Noi nu acceptăm nici o responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici. Vă rugăm să verificați aceste politici înainte de a transmite datele personale acestor site-uri web.

 

Modificări în politica noastră de confidențialitate

Toate modificările vor apărea pe această pagină și, dacă este necesar sau adecvat, veți fi notificat prin e-mail.

 

Contact

Dacă aveți întrebări, comentarii sau cereri referitoare la politica noastră de confidențialitate sau la modul în care sunt utilizate informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne scrieți un e-mail pe adresa hello@mihaelaionescu.ro

 

Mulțumim!

Note: