fbpx
Andreea Runceanu Coaching - programe si sedinte - workbook

Pași către iubirea de sine, către alegeri și acțiune, către schimbare și rezultate, pași pe drumul descoperirii de sine – pentru ca tu să devii cea mai importantă persoană din viața ta. Sunt aici ca să facem toți acești pași împreună.

Imaginează-ţi!

Imaginează-ți că te trezești dimineață plină de chef de viață și că iubești fiecare centimentru din femeia pe care o vezi în oglindă.
Cum ar fi să-ți împlinești visurile, să îți duci potențialul la maxim și să reușești să îți trăiești toată viața exact așa cum îți dorești?
Cum ar fi să știi încotro te îndrepți, să știi ce ai de făcut ca să ajungi acolo și să te bucuri ca un copil de aventurile trăite pe drum?
Cred în tine și știu că vei reuși să ajungi acolo unde dorești.

Știu că ai întrebări și neliniști

Andreea Runceanu Coaching - programe si sedinte

Știu că deseori nu mai vezi nicio ieșire din haosul cotidian.

Știu că tu credeai că vei schimba lumea, dar acum abia reușești să rezolvi o treime din lista zilnică de urgențe, simțindu-te vinovată pentru asta.

Știu că alergi fără țintă, fără să ai nicio clipă liberă, fără să respiri, de frică să nu pierzi ce ai acum.

Știu că toată lumea cere de la tine ceva, iar tu nu ai timp nici măcar o clipă să te oprești și să înțelegi pentru ce lupți zi de zi, și când o să te bucuri și tu cu adevărat de viața ta.

Știu că ești dezamăgită și că nu mai crezi în potențialul tău.

Știu că, în speranța că asta te-ar face mai fericită, ți-ai pus o grămadă de “trebuie” pe lista ta de zi cu zi: trebuie să slăbesc, trebuie să fiu mai organizată, trebuie să mă odihnesc mai mult, trebuie să-mi schimb job-ul, trebuie să câștig mai  mult, trebuie să fac un copil… Trebuie, trebuie, trebuie…

CUM DE ȘTIU TOATE ACESTE LUCRURI?

Pentru că am fost și eu acolo unde ești tu acum.

Știu, pentru că am zis și eu multă vreme trebuie în loc de vreau. Pentru că și eu, ca mulți dintre noi, m-am comparat cu alții și am urmărit unde au ajuns, ce au și ce au lăsat după ei, apoi m-am supărat pe mine că nu pot mai mult. Am auzit și eu de “legea atracției”, “7 pași să devii milionar” și “10 reguli să fii cea mai bună mamă”, am încercat să le aplic și bineînțeles că nu s-a întâmplat nimic.

Știu, pentru că și eu am muncit tot mai mult, am cerut din ce în ce mai mult de la mine și apoi am realizat că tot nu pot să fiu iubita și soția perfectă, mama perfectă, anteprenorul perfect, gospodina perfectă, vecina perfectă, prietena perfectă, fiica perfectă. Și eu, poate ca și tine, m-am pierdut în to-do list-uri și am uitat ce e cu adevărat important.

Am avut într-o zi inspirația să pun STOP și să apelez la un coach.

Coaching-ul m-a ajutat să mă redescopăr, să încep să mă iubesc, să aflu ce înseamnă „bine” pentru mine și să-mi ating obiectivele pe toate planurile.

Hipnoterapia mi-a adus relaxare, m-a ajutat să renunț la tiparele vechi și să am altă perspectivă asupra vieții.
Am înțeles că suntem unici și că nu există nicio rețetă universală pentru a fi fericiți.

Eu cred în tine

Andreea Runceanu Coaching - programe si sedinte
Astăzi e rândul meu să ajut alte femei să își recapete libertatea de a-și conduce singure viața după propriile reguli.

Am încredere în tine și sunt convinsă că vei reuși să ajungi exact acolo unde dorești. Este suficient doar să fii hotărâtă că vrei o schimbare și să ai curaj să decizi singură cum va arăta viața ta de aici înainte.

Eu voi fi lângă tine să te motivez, pas cu pas, cu tot sufletul, cu toată încrederea și cu toate metodele și tehnicile care știu că te vor duce eficient și sigur către obiectivele tale.

ALĂTURI DE MINE VEI AVEA REZULTATE

Vei putea ajunge acolo unde îți dorești să fii. Îți vei recăpăta încrederea în tine. Vei știi să obții ceea ce vrei de la viața ta.

Cum? Ne vom lupta împreună cu convingerile care te trag înapoi. Te voi ajuta să vezi mai limpede lucrurile care te afectează negativ, înfrânându-te. Te voi ajuta să identifici în tine resursele de care ai nevoie pentru a lua deciziile în jurul cărora poate oscilezi de multă vreme. Și împreună vom crea toate pârghiile cu ajutorul cărora vei putea lua măsuri pentru a-ți schimba în bine viața. Totul, probabil semnificativ mai ușor decât îți închipui.

Împreună, vom îndepărta din negurile incertitudinilor, lăsând loc mai mult pentru dorințele ignorate și o viziune senină a drumului pe care îl ai de parcurs către cine vrei să fii, către viața pe care ți-o dorești. Apoi parcurgem împreună primii pași ai acestui drum, schimbând obiceiurile care nu-ți folosesc cu unele care îți vor asigura succesul. Alături de mine vei învăța să faci alegeri mai bune și să construiești treptat reflexul acțiunilor care au în centru doar viața ta.

Cu alte cuvinte, îți vei face curățenie în viață, în minte și în suflet,
vei căpăta încredere în tine și
îți va fi deodată foarte simplu să îți îndeplinești visurile.

O primă ședinţă gratuită

Te aștept cu drag la o ședință gratuită în care îmi povestești despre tine și dorințele tale.
Eu o să îți spun cum te pot ghida și consilia și hotărâm împreună ce program este potrivit nevoilor tale.
Găsești mai jos și lista completă de ședințe și programe disponibile.

PROGRAME ȘI ȘEDINȚE

Coach Mihaela Ionescu

>> Clic pe fiecare pentru detalii

PERSONAL COACHING

Ședințe introductive, ședințe unice și programe de consiliere individuală

HIPNOTERAPIE

Ședințe de terapie prin hipnoză și programe ce îmbină consilierea cu hipnoterapia