fbpx
 

Fericirea în cuplu

Coaching și mentoring cu o tematică esențială pentru noi toți

ȘEDINȚĂ INDIVIDUALĂ UNICĂ

Toți intuim că relația cu cel iubit este esențială, că fericirea în cuplu e poate cea mai scurtă cale către sentimentul unei vieți împlinite. Și suntem îndrăgostiți, și iubim, și sperăm că noi n-o să ne numărăm printre cuplurile care se pierd, printre familiile care se destramă.

Dar de multe ori simțim că lipsește ceva, că rutina erodează legătura iar stresul subminează înțelegerea, făcând iubirea mai firavă. Poate uneori simțim chiar că, mai repede sau mai lent, ne apropiem de o răspântie plină de dramatism. Sau poate suntem „OK”… dar simțim că se poate un pic mai bine.

Despre asta vorbim aici: despre tine și despre viața pe care o împarți cu persoana iubită. „Fericirea în cuplu” te ajută să începi să vezi relația de cuplu cu alți ochi, să începi să faci micile schimbări care fac marile diferențe.

Workshop Fericirea în cuplu

Pentru cine este acest program?

Pentru oricine a zis măcar o dată, poate doar în gând, „ne iubim, dar nu mai apucăm să ne bucurăm unul de altul”. Pentru cine așteaptă uneori „să se întample ceva” sau „să se schimbe celalalt”. Pentru cei care cred că „o sa fie iar bine când plecăm în urmatorul concediu, când slăbim, când ne luam casă, când se termină perioada asta încărcata la job, sau când or sa mai crească un pic copiii”. Adică pentru oricine, pentru că nu există om care să nu fi trecut prin asta, măcar o dată.

Noi toți dăm vina pe oboseală, pe viața încărcată, pe copii și pe job că nu mai suntem ca înainte. Și sperăm că lucrurile se vor remedia de la sine, dar când zicem asta e clar că nu prea suntem siguri pe noi. De ce? Pentru că, deși nu gândim conștient asta, intuiția noastră ne șopteste că numai noi putem face lucrurile să meargă exact așa cum ne dorim. Dar câteodată este un act mai mare de curaj să faci lucruri simple, decât complicate.

„Fericirea în cuplu” e PRIMUL TĂU PAS CONCRET către o relație îmbunătățită, împrospătată. Cu încredere și curaj, mă lași să te trag pe marginea „terenului de joc” și să îți arăt viața ta de cuplu din ALTĂ PERSPECTIVĂ.

Cum se desfășoară? Ce vei dobândi?

Este o sesiune individuală. Durează două ore și poate avea loc față în față sau on-line. Discutăm, împărtășim, descoperim și vei identifica pași importanți pe care trebuie să îi faci către ceea ce îți dorești de la relația cu partenerul tău.

Te voi ajuta să te uiți la relația ta cu alți ochi, îți voi da mici ponturi cum să depășești linia continuă a rutinei fără să primești vreo amendă, ba din contră, o frumoasă recompensă. Vei trage câteva concluzii constructive și vei avea la îndemână câteva instrumente cu care să începi să faci schimbările la care visezi.

Înscrie-te și tu!

Ședința individuală unică „Fericirea în cuplu” e o oportunitate să îți acorzi timp ție și, implicit, celui alături de care îți construiești viața. Apoi, dacă vei constata că te pot ajuta în continuare să găsești soluții și să acționezi pentru îmbunătățirea relației de cuplu sau a altor aspecte din importante pentru tine, poți decide să continuăm cu un program de coaching individual mai extins.

ȘEDINȚĂ INDIVIDUALĂ: Fericirea în cuplu

Numărul de ședințe: 1

Ședință on-line sau față în față

Durata ședinței: 120 de minute
Prețul ședinței: 450 ron

Note:
* Pentru detalii referitoare la TERMENI, CONDIȚII ȘI REGULAMENT, te rog să accesezi pagina dedicată aici.